Oglas za posao: Finansijski asistent u FabLab BiH (on-site)

O FabLab BiH:

FabLab BiH je centar za istraživanje i razvoj, posvećen kreativnosti, tehnologiji i zajednici.

Naša inovacijska laboratorija je opremljena najsavremenijom tehnologijom, pružamo resurse i obuku pojedincima i kompanijama, koji žele istraživati, učiti i stvarati. Naša zajednica obuhvata entuzijaste i stručnjake, čime se stvara inspirativno okruženje za razvoj ideja. Istražujemo ključne transformativne tehnologije iz Industrije 4.0 i 5.0, s fokusom na aditivnu proizvodnju, robotiku umjetnu inteligenciju, proširenu i virtuelnu stvarnosti, 3D bioprinting, osnove cirkularne ekonomije.

Koga tražimo?

Tražimo entuzijastičnog finansijskog asistenta koji će se pridružiti našem prijateljskom i profesionalnom finansijskom timu. Uspješan kandidat će obavljati niz administrativnih i finansijskih poslova za podršku odeljenju za finansiјe.

Ključne obaveze i odgovornosti

Asistent/ica zadužen/a je za sledeće poslove i radne zadatke:

Finansijski operativni zadaci na dnevnoj osnovi Evidentiranje ulazne i izlazne korespondencije Evidentiranje i čuvanje finansijske projektne dokumentacije Priprema dokumentacije za plaćanje putem e-bankarstva Izrada faktura i fiskalnih računa Vođenje knjige ulaznih faktura(KUF) i knjige izlaznih faktura(KIF) po projektima Ažuriranje finansijskih proračunskih tabela sa dnevnim transakcijama Pružanje pomoći pri saradnji s knjigovodstvom, bankama, poreskom upravom i drugim državnim tijelima u koordinaciji sa nadređenim Vodi potrebne evidencije stalnih i tekućih sredstava Asistira u izradi planova, budžeta i izvještaja prema zahtjevima menadžmenta Obavlja i druge finansijske poslove po nalogu pretpostavljenih

Kvalifikacije i uslovi:

Min SSS ekonomskog smjera Razumijevanje osnovih finasijskih principa Odlične analitičke i matematičke vještine Poznavanje MS Excel-a Poznavanje engleskog jezika Odgovornost i poštivanje rokova Spremnost na kontinuirano usavršavanje

Ako želiš biti dio dinamičnog tima pošalji svoj CV i motivaciono pismo na email: hr@fablab.ba s naznakom “Oglas za posao – Finansijski asistent” najkasnije do 29.01.2023.

*Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

Pronađite FabLab BiH na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/FabLabSarajevo/

Instagram: https://www.instagram.com/fablab_sarajevo/

LinkedIn: https://linkedin.com/company/fablab-bosnia


Comments