Oglas za posao: Marketing praktikant u FabLab BiH (on-site)

O FabLab BiH:

FabLab BiH je centar za istraživanje i razvoj, posvećen kreativnosti, tehnologiji i zajednici. Kroz našu inovacijsku laboratoriju opremljenu najsavremenijom tehnologijom, pružamo resurse i obuku pojedincima, ali i kompanijama, koji žele istraživati, učiti i stvarati. Naša zajednica obuhvata entuzijaste i stručnjake, čime se stvara inspirativno okruženje za razvoj ideja. Istražujemo ključne transformativne tehnologije iz Industrije 4.0 /5.0, s fokusom na aditivnu proizvodnju, umjetnu inteligenciju, proširenu i virtuelnu stvarnosti, 3D bioprinting, robotiku, osnove cirkularne ekonomije.

Ove godine, FabLab BiH organizuje treći po redu Maker Faire Sarajevo, koji će se održati 25. i 26. maja 2024. i okupiti više od 12.000 posjetitelja, 100 izlagačai 450 entuzijastičnih makera.

Koga tražimo?

Tražimo strastvenog i kreativnog marketing praktikanta koji će nam pomoći u promociji i organizaciji Maker Faire Sarajevo 2024, najvećeg događaja inovacija i stvaralaštva u regiji.

Ova prilika pruža šansu za sticanje praktičnog iskustva u oblasti marketinga, dok se aktivno uključujete u projekat koji potiče inovacije i tehničku kreativnost.

Tvoji zadaci:

Kreiranje materijala za promociju događaja (vizuali za društvene mreže, letci, brošure, banneri…) Kreiranje sadržaja za društvene mreže i web stranicu Email marketing Koordinacija komunikacije sa sponzorima, izlagačima i medijima Pisanje promotivnih članaka Izvještavanje o uspješnosti digitalnih kampanja

Sposobnosti koje tražimo:

Strastvenost za inovacije, tehnologiju i stvaralaštvo Odlične komunikacijske i organizacijske vještine Poželjno je znanje rada s alatima za dizajn i obradu slika i videa Samostalnost i proaktivnost u radu Kreativnosti analitičke vještine Iskustvo u vođenju društvenih mreža i planiranju događaja Razumijevanje osnova marketinga

Ako želiš biti dio dinamičnog tima i doprinijeti uspjehu Maker Faire Sarajevo 2024, pošalji svoj CV i motivaciono pismo na email: marketing@fablab.ba s naznakom “Oglas za posao – marketing praktikant” najkasnije do 10.02.2023.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

Pronađite FabLab BiH na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/FabLabSarajevo/ Instagram:https://www.instagram.com/fablab_sarajevo/ LinkedIn:https://linkedin.com/company/fablab-bosnia

Maker Faire Sarajevo website: https://sarajevo.makerfaire.com/


Comments