Saradnja sa Naučno tehnološkim parkom i Startap centrom Čačak

Drago nam je da smo uspostavili saradnju sa Naučno tehnološki park i Startap centar Čačak i nadamo se budućim uspješnim projektima.

U periodu od 24. do 26. novembra deo tima Naučno tehnološkog parka Čačak posetio je inovacione centre i tehnološki park u Bosni i Hercegovini. Poseta je organizovana u okviru projekta Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj, a u cilju razvoja inovacione zajednice i startap ekosistema. Tim Naučno tehnološkog parka Čačak je imao priliku da razmeni iskustva o radu i upozna se sa infrastrukturom i kapacitetima inovacionih centara i tehnološkog parka u BiH. Na kraju posete potpisan je Memorandum o poslovno - tehničkoj saradnji sa: BIT centrom u Tuzli, ICBL Hub-om u Banja Luci, FabLab-om u Sarajevu i Tehnološkim parkom Intera u Mostaru. Verujemo da će saradnja biti uspešna!

![enter image description here][1] enter image description here enter image description here enter image description here enter image description here enter image description here enter image description here


Comments