Inspirativan prvi dan Orbiz konferencije: Održivost i poslovne prilike

Želimo sa vama podijeliti uzbuđenje i inspiraciju koje smo doživjeli prvog dana Orbiz konferencije, održane 14.12.2023. u CineStar Cinemas BCC, Sarajevo.

Naš osnivač, Edin Škaljić, imao je priliku govoriti u okviru panela “Održivost i poslovne prilike: Šta biznisima treba?”

Ova konferencija predstavljala je ne samo priliku za dijalog o održivosti i poslovnim prilikama, već i platformu za izgradnju zajednice i uspostavljanje saradnje.

Ostvarili smo brojne kontakte sa inovatorima, kompanijama ali i profesionalcima iz brojnih oblasti poput inovacija, finansija, marketinga itd…

Razmijenjivali smo ideje i mišljenja o 3D printanju, 3D skeniranju, kobotima, najnovijim trendovima u svijetu digitalizacije, te unaprijeđenju poslovanja malih ili srednjih preduzeća.

Govorili smo o brojnim FabLab BiH projektima, poput Digital Storm DIH i Makerfairesarajevo te brojnim drugim.

Zahvaljujemo se ProCredit Bank BiH na pozivu za učešće na ovom panelu te se radujemo nastavku saradnje i zajedničkim projektima!

Također, zahvaljujemo se organizatorima konferencije, Orea Bazaar i Bizbook, na izuzetnoj profesionalnosti i što su držali našu pažnju na visokom nivou cijeli dan.

Orbiz konferencija: https://orbizkonferencija.com/

Vidimo se ponovo na nekom novom projektu!!


Comments