Dolazimo na Sarajevo Unlimited 2023!

Sa ponosom vam najavljemo da će FabLab Bosna i Hercegovina ove godine biti dio osmog regionalog foruma inovacija, tehnologija i poduzetništva - Sarajevo Unlimited!

  • Radujemo se predstaviti prisutnima projekte i aktivnosti iz naše inovativne laboratorije.

  • Prikazujemo moć 3D printera i Cobota te na koje načine možete svoje ideje pretvoriti u realnost!

  • Organizujemo dobru zabavu uz virtuelnu realnost!

  • Inovatorima i poduzetnicima prikazujemo kako FabLab BiH može biti integralni dio njihove priče u razvoju biznisa, tako što će naši eksperti iz oblasti razvoja inovacija i biznisa nuditi razne vrste podrške i pomoći startup-ima kroz 𝐅𝐚𝐛𝐥𝐚𝐛 𝐈𝐧𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐇𝐞𝐥𝐩 kutak.

  • Otkriti ćemo vam kako da aplicirate za bespovratna sredstva 𝐝𝐨 𝟏𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐊𝐌 kako biste unaprijedili poslovanje vašeg malog ili srednjeg preduzeća te postali konkurentni na tržištu.

Na kraju, pridružite nam se na vama primamljivom panelu i saznajte sve novosti iz digitalnog svijeta: 1. 𝐁𝐮𝐝𝐮ć𝐧𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐧𝐞 𝐟𝐚𝐛𝐫𝐢𝐤𝐚𝐜𝐢𝐣𝐞 (Trendovi i inovacije u digitalnoj fabrikaciji, uključujući upotrebu umjetne inteligencije, automatizaciju i IoT uređaje) 2. 𝐈𝐳𝐚𝐳𝐨𝐯𝐢 𝐢 𝐦𝐨𝐠𝐮ć𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 𝐳𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐮𝐩𝐞 𝐮 𝐡𝐚𝐫𝐝𝐯𝐞𝐫𝐬𝐤𝐨𝐦 𝐬𝐞𝐤𝐭𝐨𝐫𝐮 (Razmatrajte izazove s kojima se suočavaju hardverski startupi u regiji i kako prevazići te prepreke) 3. 𝟑𝐃 š𝐭𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐮 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐧𝐢 𝐢 𝐳𝐝𝐫𝐚𝐯𝐬𝐭𝐯𝐮 (Diskusija o primjeni 3D štampe u medicini, kao što su prilagođene proteze, implatanti i druge inovacije) 4. 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐧𝐚 𝐟𝐚𝐛𝐫𝐢𝐤𝐚𝐜𝐢𝐣𝐚 𝐢 𝐨𝐝𝐫ž𝐢𝐯𝐨𝐬𝐭 (Razgovor o ulozi digitalne fabrikacije u postizanju održivosti i smanjenju ekološkog uticaja)

Vidimo se 𝟕. 𝐢 𝟖. 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐫𝐚 u hotelu Holiday Inn, Sarajevo!

enter image description here


Comments