7D UR5e table

🌟 Predstavljamo vam naš najnoviji projekat - 7D stol za UR Cobot! 💻✨ Ovaj stol je projektovan koristeći SolidWorks Weldments, te izrađen od aluminijskih profila i pribora, s radnom pločom od izdržljivog polikarbonata koji je otporan na udarce. Dodatna osa dodana je UR Cobotu, sada ukupno ima 7 osa, omogućena putem kugličnog vretena i hibridnog step motora, što osigurava izuzetnu fleksibilnost u radu.

💪 Montaža ovog stola je brza i jednostavna - svega 4 sata i stol je spreman za korištenje! 7D postolje odlikuje se visokom čvrstoćom, malom masom i minimalnim odstupanjima u geometriji nakon montaže, što osigurava stabilnost i pouzdanost u svakodnevnom radu.

🛠️ Svi dijelovi ovog stola su nabavljeni od našeg partnera CNC centar Sarajevo, koji je osigurao uredno rezanje materijala i brzu uslugu. Projektovan u okviru našeg Fab Lab-a, 7D stol za UR Cobot predstavlja spoj inovacije i tehnologije. Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našem projektu! 🚀 #Inovacija #FabLab #AluminijskiProfili #CNCCentar #URCobot